HKUD Posavina ZÜRICH

Humanitarna akcija - Automobil za "Kuću nade"; Odžak

Dragi prijatelji!

,,Dobro je činiti dobro,, poznat je slogan kojim se ponose ljudi dobre volje, sve osobe koje u srcu nose ljubav i rado pomažu onima kojima je pomoć potrebna. Pod tim sloganom, hrvatske Udruge koje potječu sa područja bosanske Posavine: Dubičko sijelo, župa Potočani, NK "Posavina" Basel, HKUD "Posavina" Zürich, HKUD "Posavina" Zürich-Baden, HKUD "Posavina" Ticino, HKU "Srnava", HZ "Plehan" Derventa, pridružile su se akciji koju je pokrenuo Centar za edukaciju i rehabilitaciju "KUĆA NADE" iz Odžaka. Glavni cilj akcije je prikupljanje sredstava za kupnju kombi-automobila sa posebnom namjenom bez kojeg ustanova ovakvoga tipa ne može valjano funkcionirati.

I ovo Korizmeno vrijeme u kojem se nalazimo, vrijeme kada se svi odričemo nečega u znak svoje pokore, pravo je vrijeme za darivanje. Vrijeme kada svojim odricanjem možemo usrećiti svoje bližnje i sve ostale kojima je pomoć potrebna, poticaj, nada i sve ono što čovjeka čini sretnim, te učiniti mu Uskrsne blagdane ljepšima i veselijima baš onako kako nas uči naša Vjera.

Centru za edukaciju i rehabilitaciju "KUĆA NADE" iz Odžaka je potrebno kombi vozilo sa posebnom opremom tj."rampom" za invalide jer među štićenicima ove ustanove ima nekoliko osoba koje se ne mogu kretati bez invalidskih pomagala i kolica. Iz tih razloga Vas molimo da nam se pridružite i pomognete jer će te svojom uplatom, neovisno kolika ona bila, podržati ovu ustanovu i njene štićenike i tim činom svima olakšati izvršavanje svakodnevnih potreba i obaveza.

Tijek same akcije i prikupljena sredstava mogu se pratiti na Facebook stranici "Centar za edukaciju i rehabilitaciju KUĆA NADE",  a svaka uplata bit će objavljena na istoj stranici. Isto tako uplate se mogu izvršiti i izravno na račun KUĆE NADE putem Internet bankarstva, a potrebne podatke za uplatu možete naci na Facebook stranici Udure ili na Facebook i Internet stranici Dubičkog sijela.

Hvala svima koji se žele uključiti u ovu akciju i svojim prilogom pomognu štićenicima ove ustanove jer ne zaboravite "DOBRO JE ČINITI DOBRO"!!!

Hrvatske udruge:  Dubičko sijelo, Župa Potočani, HKUD "Posavina" Zürich, NK "Posavina" Basel, HKUD "Posavina" Zürich-Baden, HKUD "Posavina" Ticino, HKU "Srnava", HZ "Plehan" Derventa.

Srdačan pozdrav!